OK! Anytime Markets A.Ε.: Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη – Στήριξη των δράσεων της We4All

Η OK! Anytime Markets A.Ε. μέσα από τις κοινωφελείς δράσεις του eimasteoloiok.gr φροντίζει πάντα να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Εκτός από την έμπρακτη στήριξη και φροντίδα σε κάθε γειτονιά, η περιβαλλοντική φροντίδα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρίας.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη  που βρέθηκε η χώρα μας και φέτος το καλοκαίρι, η στήριξη των δράσεων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης We4All ήταν μονόδρομος.

Η We4All είναι ένας μη κερδοσκοπικός, περιβαλλοντικός και ανθρωπιστικός οργανισμός που έχει ως αποστολή να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να μας θυμίσει ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Γι’ αυτό η ΟΚ! Anytime Markets A.E. σε συνεργασία με την P&G από 09/09 έως 04/10, θα προσφέρουν έκπτωση έως 50% ή 1+1 δώρο, σε όλα τα αγαπημένα P&G προϊόντα και μέρος των εσόδων θα δοθεί για την αναδάσωση των περιοχών που έχουν πληγεί, σε όλα τα ΟΚ! Anytime Markets και OK! Grocery.

Η πρώτη δενδροφύτευση σε συνεργασία με τη We4All, έγινε στις 23/09 στην Παιανία με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων και αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών μας. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, που το κοινό μας αγκαλιάζει και συμμετέχει ενεργά σε  ακόμα μια δράση μας για το περιβάλλον.