KPMG: Επιβράβευσε τα παιδιά των στελεχών της εταιρείας

Καθώς η «Αριστεία» αποτελεί μια από τις βασικές εταιρικές αξίες της KPMG, η KPMG στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υλοποίησε το Children Excellence Awards, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των παιδιών των εργαζομένων της που αρίστευσαν στις εκπαιδευτικές τους επιδόσεις. Το πρόγραμμα αποτελεί την αναγνώριση της εταιρείας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά “μικροί” και “μεγάλοι” για την επίτευξη των στόχων τους.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023 τα χρηματικά βραβεία των Children Excellence Awards δόθηκαν σε 30 παιδιά εργαζομένων μας, τα οποία πέτυχαν άριστες επιδόσεις στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, υποστηρίζοντας και επιβραβεύοντας έτσι, έμπρακτα, τους ανθρώπους μας αλλά και τα παιδιά τους για την επιτυχία τους.

Όπως επισημαίνει ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα «Μοιραζόμαστε έναν κοινό σκοπό, να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας, παρέχοντας κίνητρα επίτευξης των στόχων τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!».