Άλμα Ζωής – ΜΑΚΒΕΛ: Ενημερωτική δράση πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Mε την ευγενική χορηγία της ΜΑΚΒΕΛ και σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στην πόλη του Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η Ενημερωτική Δράση Πρόληψης με ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού.

Προηγήθηκε η ομιλία του Χειρουργού Μαστού, κ. Γεώργιου Συμπιλίδη, ο οποίος επεσήμανε τους λόγους για τους οποίους ο προσυμπτωματικός έλεγχος πρέπει να γίνει τρόπος ΖΩΗΣ.

Η Ψυχολόγος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Λέντη, με την τοποθέτηση της, αλλά και μέσω διαλόγου με τους παρευρισκόμενους, βοήθησε στην αναγνώριση, καθώς και στην απαλλαγή των φόβων που οδηγούν στο να αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κούλα Δερεκενάρη η οποία ευχαρίστησε την  εταιρεία για τη θερμή υποστήριξη της δράσης, καθώς και η εκπρόσωπος της ΜΑΚΒΕΛ η κ. Ξανθή Γκιάλη η οποία σημείωσε: με μεγάλη χαρά στηρίξαμε τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση της δράσης στην πόλη του Κιλκίς και συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του Συλλόγου για να υπενθυμίζουμε σε όλους μας την αξία της πρόληψης και της ενημέρωσης!