ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013: Κατηγορίες βραβεύσεων

Οι Επιτροπές Αξιολόγησης γνωστοποίησαν τις Κατηγορίες που θα απονεμηθούν τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 και το βράδυ της παραμονής θα παραδώσουν τους φακέλους, που θα ανοιχτούν στη διάρκεια της Τελετής Απονομής, το βράδυ της Τετάρτης στον υπέροχο χώρο ΘΕΑΤΡΟΝ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 στον Ταύρο.

Τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013, που θα απονεμηθούν είναι :

•    Κατηγορία Επιστήμη, τρία βραβεία
•    Κατηγορία Διπλωματικές Εργασίες, έξι βραβεία
•    Κατηγορία Οργανισμοί, ένα βραβείο
•    Κατηγορία Τοπική Αυτοδιοίκηση, τέσσερα βραβεία
•    Κατηγορία Επιχειρήσεις, έξι βραβεία
•    Κατηγορία Μέσα Ενημέρωσης, έξι βραβεία

ενώ φέτος η Επιτροπή επέλεξε να μην δοθούν Έπαινοι.

Η κορυφαία βράβευση θα είναι η απονομή του Βραβείου ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 για Έργο Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί από τους βραβευμένους με το αντίστοιχο βραβείο, από προηγούμενες χρονιές.

Το Αγαλματίδιο των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013, είναι από μάρμαρο και δημιουργήθηκε από το Εργαστήριο Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Κοζάνης.

Η Τελετή Απονομής θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο σκηνοθέτης Νίκος Κροντηράς, που «έδεσε» τη διαδικασία της απονομής των βραβείων με τη θαυμάσια φωνή της μεσόφωνου της Λυρικής Σκηνής Ινές Ζήκου και το θέαμα από τον Χορευτή της Λυρικής Σκηνής Στέλιο Κατωπόδη, στον ρυθμό της πιανίστριας Λευκής Καρποδίνη.

Ο συντονισμός και παρουσίαση της Τελετής θα γίνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά από την πανέμορφη Κατερίνα Λάσπα. Τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ υλοποιούνται για ένατη συνεχόμενη χρονιά με στόχο την ανάδειξη έργων και δράσεων για το Περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ