ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε: Σημαντικές διακρίσεις

Οι περιβαλλοντικές διακρίσεις διεθνούς κύρους «Γαλάζια Σημαία» και “Green Key” απονεμήθηκαν και φέτος στο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. επιβραβεύοντας τη συνέπεια της διοίκησης και των εργαζομένων του ξενοδοχείου σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Nana Beach συγκαταλέγεται ανάμεσα στα λίγα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που έχουν λάβει τη διάκριση «Γαλάζια Σημαία»  από την αρχή του θεσμού μέχρι σήμερα. Η βράβευση της παραλίας Δράπανος του Nana Beach με «Γαλάζια Σημαία» για 17η χρονιά, πιστοποιεί τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλονται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, τον καθαρισμό της ακτής, την ποιότητα των νερών, την ασφάλεια των λουόμενων, τη φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και γενικότερα την εκπαίδευση και πληροφόρηση γα θέματα περιβάλλοντος. Το γεγονός ότι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης ως υπεύθυνος οργανισμός για το πρόγραμμα  «Γαλάζιες Σημαίες » στην Ελλάδα  απένειμε ακόμα μια φορά το βραβείο στο Nana Beach αποτελεί μια ακόμα διεθνή αναγνώριση για τις αυστηρές περιβαλλοντικές πρακτικές που ακολουθούνται στο ξενοδοχείο.

Παράλληλα, η βράβευση του Nana Beach με «Green Key Eco Label» για 5η χρονιά, αποδεικνύει ότι η δέσμευση του ξενοδοχείου να κάνει πράξη την πράσινη φιλοσοφία που διέπει καθημερινά τη λειτουργία του, αποδίδει καρπούς όχι μόνο σε ότι αφορά το οικολογικό αποτύπωμα του Nana Beach αλλά και σε ότι αφορά τη συμβολή του στη διατήρηση και την ενίσχυση της προστασίας του περιβάλλοντος ως χρέος προς τις επόμενες γενιές από έναν τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας που όχι μόνο σέβεται το περιβάλλον, αλλά το διατηρεί και το ενισχύει για τις επόμενες γενιές. Το διεθνές Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συντονίζει το πρόγραμμα Green Key θέτει αυστηρές προϋποθέσεις περιβαλλοντικών πρακτικών στους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η χρηστή διαχείριση απορριμμάτων και κατανάλωσης ενέργειας και νερού καθώς και η διεύρυνση των χώρων πρασίνου.

Με αφορμή τη βράβευση η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. κυρία Μαρίτα Καράτζη, δήλωσε ότι «είμαστε περήφανοι για τις απονομές «Γαλάζια Σημαία» και «Green Key Eco Label» και φέτος στο Nana Beach. Πάντα θέτουμε τον πήχη λίγο ψηλότερα. Και αυτό γιατί αντιλαμβανόμαστε αυτές τις διακρίσεις όχι απλώς σαν αναγνώριση της περιβαλλοντικής μας πολιτικής, αλλά κυρίως σαν ανανέωση της δέσμευσής μας να λειτουργούμε  υπεύθυνα, προς όφελος της κοινωνίας αλλά και προς την κατεύθυνση της ανάδειξης της υψηλής ποιότητας και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ