Lidl Hellas: “ΑΓΚΑΛΙΑ” για τους Ακρίτες της Ηπείρου

    H Lidl Hellas με την ομάδα εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών της «Ανοικτής Αγκαλιάς» θα βρεθεί  κοντά στους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών της Ηπείρου, από τις 5 έως και τις 9 Ιουνίου 2013.

    Συνεπείς με το καθιερωμένο πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης οι Εθελοντές Γιατροί και Νοσηλευτές θα είναι κοντά στους κατοίκους του Δήμου Πωγωνίου, της Ηπείρου από 05/06/2013 έως και 09/06/2013.

    Με το πρόγραμμα «Υποστηρίζουμε τη Ζωή» οι εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές της “Ανοικτής Αγκαλιάς”  θα πραγματοποιήσουν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις  στις Δημοτικές Ενότητες ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ – ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ – ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ  και ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ,  εξετάζοντας όλο τον παιδικό πληθυσμό (βρέφη έως και παιδιά της Α’ Γυμνασίου).

    Εκτός των προληπτικών εξετάσεων, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει Ενημέρωση Γονέων, Εκπαιδευτικών και Εφήβων, σε θέματα Πρόληψης καθώς και Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες για τα παιδιά.

    Η Lidl στηρίζει ενεργά για ακόμη μια φορά τον κύκλο Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και με αληθινές πράξεις προσφοράς και ευθύνης στέκεται στο κοινωνικό σύνολο αναλαμβάνοντας δράση σε καίριους τομείς της καθημερινότητας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ