Stoiximan-ΕΣΑΚΕ: Ανανεώνουν την χορηγική τους συνεργασία για την επόμενη τριετία

Τις κοινές τους δράσεις ανακοίνωσαν η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, με τον ΕΣΑΚΕ, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας τους για την επόμενη τριετία.

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η  Kaizen Gaming σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), προχώρησε σε επανεκκίνηση της χορηγικής συνεργασίας τους καθώς η Stoiximan θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια Ονοματοδότης και Μεγάλος Χορηγός της Stoiximan Basket League, του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος μπάσκετ της πρώτης κατηγορίας Ανδρών στη χώρα μας.

 

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος του διευρυμένου και φιλόδοξου προγράμματος χορηγιών και Εταιρικής Ευθύνης της Stoiximan, με στόχο τη συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και της ελληνικής καλαθοσφαίρισης αφήνοντας ταυτόχρονα ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, Stoiximan και ΕΣΑΚΕ, ανακοίνωσαν ότι το All-Star Game θα διεξαχθεί, αυτήν την φορά, στη δοκιμαζόμενη από τις επιπτώσεις των καταστροφικών πλημμυρών Θεσσαλία, και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, με τις δυο εταιρείες να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην τοπική κοινωνία.

 

Με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας της πληγείσας περιοχής οι δύο εταίροι θα παράσχουν υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό σε έξι σχολεία του Δήμου Καρδίτσας και τρία σχολεία του Δήμου Παλαμά. Για την κάλυψη των αρχικών αναγκών των σχολείων μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ομαλή λειτουργία τους, η Stoiximan, σε συνεργασία με τoν ΕΣΑΚΕ, παρέχουν φωτοτυπικά μηχανήματα, υπολογιστές, άλλα πολυμηχανήματα, καθώς και διαδραστικούς πίνακες σύμφωνα  με τις ειδικές ανάγκες κάθε σχολείου.

 

 

Ο κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ ΕΣΑΚΕ, σχολίασε: «Καλωσορίζουμε τη Stoiximan για τρίτη φορά στην οικογένεια της Basket League. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την κοινή ανοδική πορεία μας καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αναπτυσσόμαστε διαρκώς. Η συνεργασία μας είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση της Basket League, του Πρωταθλήματος του Μπάσκετ που τόσες χαρές έχει προσφέρει και εξακολουθεί να δίνει στην χώρα και τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε Πρωτάθλημα να έχει την υποστήριξη από κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους, όπως η Stoiximan, οι οποίες, μάλιστα, επιδεικνύουν και κοινωνική ευαισθησία. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

 

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, δήλωσε: «Η ανανέωση της χορηγίας μας με τον ΕΣΑΚΕ επιδιώκει να συμβάλει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Στη διάρκεια μιας χρονιάς που ανακοινώνουμε νέες και μεγάλες συνεργασίες, με αποκορύφωμα τη συμφωνία για το UEFA Euro 2024, η ελληνική Basket League διατηρεί ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Ιδιαίτερα φέτος, καθώς μέσα από το αθλητικό ταξίδι αγκαλιάζουμε 9 συνολικά σχολεία στους Δήμους Καρδίτσα και Παλαμά και προσφέρουμε ως μια ομάδα απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό που θα βοηθήσει παιδιά και εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν ανεμπόδιστα το ταξίδι της μάθησης. Από το ξεκίνημα της Stoiximan επιδιώκουμε η συνεχής και πολύπλευρη στήριξη του ελληνικού Αθλητισμού, να έχει οφέλη για την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

 

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα στήριξης του Ελληνικού αθλητισμού της Stoiximan, το οποίο περιλαμβάνει χορηγικές συνεργασίες με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, πρωταθλήματα και διοργανώσεις, Έλληνες Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες καθώς και Ομοσπονδίες και Εθνικές Ομάδες, συνοδεύεται από δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.