Τιμητική Βράβευση της Toyota Ελλάς από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ), βράβευσε την Toyota Ελλάς για την πολυετή υποστήριξη που προσφέρει στο Παραολυμπιακό Κίνημα, ως Μεγάλος Χορηγός της ΕΠΕ,  μέσα από την ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε προκειμένου να αναδείξει τους αθλητές και αθλήτριες, που ξεχώρισαν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά των αθλητών της, που έχουν ήδη «γράψει» ιστορία.

Η τελετή τιμητικών βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και συγκέντρωσε κορυφαίους Έλληνες Παραολυμπιακούς αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις το 2023, καθώς και χορηγούς της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του φορέα για την ανάπτυξη και διάδοση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα.

Η Toyota Ελλάς τιμήθηκε με το βραβείο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τη σημαντική της συνεισφορά στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και για την έμπρακτη υποστήριξή της τα τελευταία χρόνια στην πορεία και προσπάθεια των Παραολυμπιακών Αθλητών και Αθλητριών να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Η εταιρεία παραμένει στο πλευρό τους και στην προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, 2024.

Η κα. Κλαίρη Χατζηγιάννη, Customer Communications Manager, Τοyota Hellas μέλος του Ομίλου Inchcape Plc, παρέλαβε το βραβείο από τον κορυφαίο Παραολυμπιονίκη και μέλος του Start Your Impossible team της Toyota, κ. Αντώνη Τσαπατάκη, ενώ δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς στην Toyota Ελλάς να λαμβάνουμε αυτήν την τιμητική διάκριση για την υποστήριξη μας στο Παραολυμπιακό Κίνημα και στα κατορθώματα των εξαιρετικών αθλητών και αθλητριών που το αποτελούν. Εδώ και χρόνια, στηρίζουμε με πάθος τις αξίες της αθλητικής αριστείας, της προσβασιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης, μεταξύ άλλων, μέσα από τις δραστηριότητες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ενθαρρύνουμε τους αθλητές και αθλήτριες να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, ώστε να κάνουν το ‘αδύνατο’ τους, δυνατό! Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε μαζί με τους αθλητές μας και σ’ αυτό το ταξίδι για το Παρίσι 2024, μοιραζόμενοι τις αξίες, το πάθος και το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο, για έναν κόσμο που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος».

Η Toyota Ελλάς είναι υπερήφανη για τη στήριξή της στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί τις αξίες της αθλητικής αριστείας και της κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες άλλωστε αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα και φιλοσοφία της μάρκας.