Sfakianakis Academy: Πλατφόρμα Εκπαίδευσης για τους Εργαζόμενους του Ομίλου Σφακιανάκη

Ο Όμιλος Σφακιανάκη με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη δημιουργία της Sfakianakis Academy, πλατφόρμας εκπαίδευσης που προσφέρει πλούσιο υλικό και δυνατότητες πρόσβασης στη γνώση για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου.

Η Sfakianakis Academy εκπληρώνει τη δέσμευσή του ομίλου για διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη των Ανθρώπων του. Μέσα από την πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο φάσμα e-Learning μαθημάτων, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους σύμφωνα με το ρόλο εργασίας τους, με δυνατότητα ασύγχρονης παρακολούθησης από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο, αποκτώντας πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Μέσω της ενέργειας αυτής ο Όμιλος Σφακιανάκη επιδιώκει να ενισχύσει την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, να εμβαθύνει σε γνώσεις, καθώς και να δρομολογήσει την εκπαιδευτική εξέλιξη ¨χτίζοντας το μέλλον¨ της επαγγελματικής πορείας των εργαζομένων του.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της Sfakianakis Academy περιλαμβάνουν:

 

  • Εξατομικευμένη Εκπαίδευση: Οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε μαθήματα που αφορούν τον τομέα εργασίας τους, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη κάλυψη των εκπαιδευτικών τους αναγκών.
  • Ευελιξία Χρόνου και Τόπου: Οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.
  • Πιστοποίηση Παρακολούθησης: Με την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Η Chief Human Resources Officer & Corporate Affairs του Ομίλου Σφακιανάκη, κα Ζέτα Ζιόβα, με αφορμή το λανσάρισμα της πλατφόρμας αναφέρει: Η Sfakianakis Academy δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο για την ανάπτυξη των εργαζομένων, αλλά είναι επίσης ένα βήμα προς τη διαρκή και σταθερή βελτίωση της επιχείρησής μας. Με την εξασφάλιση σωστά καταρτισμένου προσωπικού, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος.”