Amway Hellas: ONE BY ONE®

    Για 13η συνεχή χρονιά η Amway Hellas στο πλαίσιο της Εκστρατείας Amway ONE BY ONE® για τα Παιδιά, βρέθηκε κοντά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και επισκέφτηκε μαζί με 50 παιδιά από τα σπίτια του Οργανισμού, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Η ξενάγηση εκεί είχε περισσότερο βιωματικό χαρακτήρα αφού έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα ζώα του Αττικού Πάρκου.

    Μέσα στην αίθουσα του Εκπαιδευτικού Κέντρου, αλλά και στους χώρους των ζώων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, τα παιδιά είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Καμηλοπαρδάλεις, τους Λεμούριους, τα ζώα της Φάρμας, το Κουνάβι, το Ινδικό Χοιρίδιο, το Σκαντζόχοιρο, τη Σαύρα, το Φίδι, τη Χελώνα και πολλά άλλα ζώα. Όχι μόνο έμαθαν τη διαφορά μεταξύ ‘άγριου’ και ‘ήμερου’ και τις απειλές που αντιμετωπίζουν πολλά ζώα στη φύση, αλλά βοήθησαν και στην κατασκευή δώρων για τις Μαϊμούδες, τις Σουρικάτες και τα Αιλουροειδή, κάνοντας την εμπειρία τους μοναδική και την παραμονή τους στο Πάρκο αξέχαστη.

    Επιπλέον, η Amway Hellas, πιστή στις δεσμεύσεις της για μία ακόμη χρονιά προσέφερε στο Χαμόγελο του Παιδιού χρηματικές και προϊοντικές δωρεές, σε μία προσπάθεια να στηρίξει έμπρακτα και να συμβάλει με τον τρόπο της στη ενίσχυση του τόσου σημαντικού έργου του Οργανισμού.

    Ο Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά «Χαιρόμαστε πολύ όταν βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για να βλέπουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, και αυτό είδαμε και φέτος που επισκεφθήκαμε μαζί τους τα ζώα του Αττικού Πάρκου. Η συνεργασία μας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κρατάει 13 χρόνια τώρα, και αυτή η διάρκεια είναι που δίνει αξία στη σχέση αυτή. Όλοι όσοι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του «χαμόγελου», τα παιδιά, οι παιδαγωγοί, οι συνοδοί, οι εθελοντές απολαμβάνουν το θαυμασμό μας και σε όλους αυτούς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους ως μέλη της μεγάλης οικογένειάς τους».

    «Ευχαριστούμε θερμά την Amway που για άλλη μία χρονιά αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τον Οργανισμό μας και βεβαίως για τα παιδιά που εκπροσωπούμε. Η στήριξη της Amway είναι πραγματικά πολύτιμη όχι μόνο εξαιτίας της οικονομικής και υλικής στήριξης που μας προσφέρει, αλλά κυρίως εξαιτίας των όμορφων δραστηριοτήτων με τις οποίες εμπλουτίζει την καθημερινότητα των παιδιών μας, γεμίζοντας χαμόγελα τα πρόσωπά τους» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ