Παγκόσμια Ημέρα για Σκληρόδερμα

    Μία πρωτότυπη ενέργεια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σκληρόδερμα στις 29 Ιουνίου, πραγματοποιείται στις 27 Ιουνίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Περισσότερα από 6000 ζευγάρια γάντια μοιράζονται σε μικρούς και μεγάλους, σε κεντρικά σημεία των δύο πόλεων, στα πλαίσια ενέργειας ενημέρωσης για μία σπάνια νόσο, το Σκληρόδερμα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για Σκληρόδερμα στις 29 Ιουνίου 2013.

    Το μήνυμα είναι ένα:

    Φοράμε όλοι τα γάντια μας, ενημερωνόμαστε για το Σκληρόδερμα, και στηρίζουμε τους ασθενείς που πάσχουν από αυτή τη σπάνια νόσο. Είναι στο χέρι μας!

    Η ενέργεια υλοποιείται από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, σε συνεργασία με τον σύλλογο ασθενών ΕΛΕΑΝΑ, με υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Actelion, «Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους ασθενείς στην πράξη: επενδύοντας στην έρευνα για την ανάπτυξη θεραπειών που θα τους παρέχουν μία ακόμα καλύτερη καθημερινότητα, πρωτοστατώντας στη μεταφορά γνώσης και καινοτομίας μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού αλλά και υποστηρίζοντας δράσεις ενημέρωσης για τη νόσο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι μας στην Actelion, στις 29 Ιουνίου, θα φορέσουμε τα γάντια μας όπου και αν βρεθούμε», είπε με αφορμή την ενέργεια η κα Ελένη Γ. Τέντου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Actelion.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ