Η L’OREAL Hellas δίπλα στην Ελληνική κοινωνία

  Εδώ και 4 χρόνια, πάνω από 20.000 εργαζόμενοι παγκοσμίως προσφέρουν εθελοντικό έργο στο πλαίσιο της «ΗΜΕΡΑΣ ΨΥΧΗΣ» -Citizen Day- του Ομίλου L’OREAL. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στην προσφορά. Έτσι, κάθε χώρα επιλέγει δράσεις στις οποίες οι εθελοντές-εργαζόμενοι προσφέρουν κοινωνικό έργο.

  Για την L’Oreal Hellas, η φετινή «ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΗΣ» ήταν αφιερωμένη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως άπορες  οικογένειες, ηλικιωμένοι, ορφανά παιδιά και νέοι με νοητική υστέρηση.

  Οι εργαζόμενοι, χωρισμένοι σε ομάδες ήρθαν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους επισκεπτόμενοι φορείς όπως το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, Το Χαμόγελο του Παιδιού, το Γηροκομείο Αθηνών σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Αισθητικής, το Εργαστήρι νέων με νοητική υστέρηση αλλά και τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων όπου προσέφεραν την εθελοντική τους εργασία βάφοντας και ταχτοποιώντας. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αθηνών κύριο Γιώργο Καμίνη και ενισχύοντας το πολύ σημαντικό έργο του Κόμβου, να ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία. «Η εταιρεία μας υπηρετεί την ελληνική οικονομία, προσπαθώντας να συνδυάζει την επιχειρηματική της επιτυχία με την προσφορά στην κοινωνία» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της L’OREAL Hellas, κύριος Elie Sagiv χαιρετώντας τον Δήμαρχο. «Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία νιώθοντας την ευθύνη της στήριξης της κοινωνίας, ο εθελοντισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την L’Oreal Hellas και η Ημέρα Ψυχής έχει εξέχουσα σημασία για την εταιρία μας».

  Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της «ΗΜΕΡΑΣ ΨΥΧΗΣ 2013»  έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ώστε οι άνθρωποι που συμμετείχαν να αισθανθούν την ικανοποίηση της προσφοράς και να αναμένουν με χαρά την δράση της επόμενης χρονιάς.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here