Marketing Excellence Awards

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ, διοργανώνει με επιτυχία από το 2007 τα Marketing Excellence Awards, τα οποία αποτελούν θεσμό στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μας.

Τα βραβεία αυτά επιβραβεύουν τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες πρακτικές σε διαφόρους τομείς του marketing, καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της αγοράς.

Επιστημονικός συνεργάτης στη μεγάλη αυτή προσπάθεια είναι η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, ενώ τα βραβεία «αγκαλιάζονται» από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου χώρου του marketing στη χώρα μας και υποστηρίζονται από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) και το Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων αφορά προγράμματα marketing, τα οποία υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν στην ελληνική επικράτεια τη χρονική περίοδο από 1/1/2011 έως 30/6/2013. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 31η Ιουλίου 2013.

H τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Τα Marketing Excellence Awards πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Direction Εκδοτικός Οργανισμός Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ