SoftOne Technologies Α.Ε: Έμπρακτη στήριξη

    Η εταιρεία SoftOne Technologies Α.Ε., στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, υποστηρίζει για άλλη μια χρονιά το σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη χορηγία του λογισμικού Soft1 CRM.

    Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διευκόλυνση του προσωπικού στις καθημερινές του εργασίες, με αυτοματοποίηση των διαδικασιών προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στα παιδιά και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

    Οι άνθρωποι του Οργανισμού θα μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζονται τα αρχεία των δωρεών και δωρητών, των χορηγιών, των κλήσεων όπως ακόμα και την έκδοση ευχαριστήριων επιστολών.

    Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί την SoftOne  καθώς και τη FairyNetwork, που υλοποίησε το έργο, για την τεχνική υποστήριξη που μας επιτρέπει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευελιξία να ανταποκριθούμε στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε. Με τη συνεργασία της  SoftOne αλλά και των ανθρώπων που την στελεχώνουν, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει καθημερινά μέσα από τις δράσεις του τα παιδιά που έχουν ανάγκη

    Γενικότερα, έγινε πλήρης εκμετάλλευση των εργαλείων της SoftOne,  από το συνεργάτη της εταιρείας μας, FairyNetwork Α.Ε. που φρόντισε για την πλήρη υλοποίηση του έργου και την εκπαίδευση των χειριστών της εφαρμογής. Οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης της FairyNetwork επισήμαναν ότι: «Το έργο ήταν και είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με πάνω από 700 ώρες εργασίας ήδη… Η εταιρία μας πιστεύει στην προσπάθεια τέτοιων Οργανισμών και το αποδεικνύει έμπρακτα υποστηρίζοντας τέτοια έργα που διευκολύνουν τον καθημερινό αγώνα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ