Drinking guide από τη Diageo

Καθώς η τέχνη του mixology αναπτύσσεται συνεχώς σε διεθνές επίπεδο, τα RESERVE BRANDS της DIAGEO λανσάρουν το WORLD CLASS™ 50: The Definitive Drinking Guide 2013, που παρουσιάζει δημιουργίες των 50 πιο ταλαντούχων bartenders στον κόσμο, που διακρίθηκαν στο περσινό διαγωνισμό του World Class. Στο url http://definitivedrinkingguide.com ο κάθε bartender παρουσιάζει τη ‘must have’ εμπειρία για την πόλη του που αποτελείται από τον συνδυασμό ενός top bar, τη δημιουργία ενός καινοτόμου cocktail από τα μοναδικά υλικά και spirits υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα δίνει τις δικές του προτάσεις για τους πιο στιλάτους και μοντέρνους προορισμούς για να μείνεις, να ψωνίσεις και να φας στην αντίστοιχη περιοχή.

Ο Οδηγός φιλοξενείται τόσο στο Tumblr (www.definitivedrinkingguide.com) όσο και στο Pinterest (www.pinterest.com/worldclass50), και είναι στον αέρα στο http://definitivedrinkingguide.com!

Σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης guru των cocktail και των καλύτερων νέων ταλέντων του bartending, ο Οδηγός World Class 50 παρουσιάζει κορυφαίες προτάσεις για μοναδικές εμπειρίες, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά των expert του χώρου, με τη συμμετοχή θρύλων του κλάδου όπως οι: Hidetsugu Ueno, Julie Reiner και Salvatore Calabrese, αλλά και νικητές του WORLD CLASS™ και νέους αστέρες του bartending όπως οι Tim Philips και Erik Lorincz.

Εκτός από τις 50 κορυφαίες προτάσεις που παρουσιάζει ο Οδηγός αυτός, το υλικό θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με θεματικές ενότητες από τα καλύτερα «κρυμμένα bars» στις πέντε ηπείρους, μέχρι τα καλύτερα μέρη για καταπληκτικά cocktail σε κάθε πόλη. Ο λογαριασμός στο Pinterest θα είναι μία επέκταση των αναρτήσεων που θα γίνονται στη σελίδα του Tumblr, δίνοντας μια συνοπτική εικόνα για τον κόσμο των κορυφαίων δημιουργών του mixology.

Ο Οδηγός δίνει επίσης την ευκαιρία στους χρήστες να εγγραφούν σε ένα μοναδικό world class cocktail club, μεταφέροντας τη κουλτούρα των κοκτέιλ και στο σπίτι. Για αυτούς που εκτιμούν τη ξεχωριστή εμπειρία ενός πραγματικά πρωτοποριακού cocktail, ο Οδηγός θα προσφέρει mini σεμινάρια από bartenders του WORLD CLASS™, που μέσω email θα εκπαιδεύουν στην τέχνη του mixology. Από το 2009 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, το DIAGEO RESERVE WORLD CLASS™ παρουσιάζει μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης καθώς και όλα τα νέα trends στην κουλτούρα των cocktail από όλο τον κόσμο. Στα πέντε τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στον πιο διάσημο διαγωνισμό του κλάδου του mixology, ενώ έχει αναγνωριστεί από τους επαγγελματίες του χώρου και το ευρύ κοινό ως ο διαγωνισμός – ορόσημο  στην εξειδίκευση και τη διάκριση της διεθνής κουλτούρας  των cocktails.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ