Έμπρακτη στήριξη από την SCA Hygiene Products

    H SCA Hygiene Products πραγματοποιεί δωρεάν διάθεση προϊόντων των γνωστών brands της ΤΕΝΑ, Libero, Zewa, Delica και Libresse, σε ΜΚΟ και οργανισμούς, συνολικής αξίας 118.000€, το διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και της φιλοσοφίας της Care of Life. Μια φιλοσοφία που τη βοηθάει να μετατρέψει τις ανάγκες της κοινωνίας σε δράσεις με πραγματικό αποτύπωμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Ειδικότερα, για το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, η εταιρεία δώρισε προϊόντα αξίας 15.000€, στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων, όπου συμμετείχαν και επώνυμοι, γνωστοί για την κοινωνική τους ευαισθησία. Με αυτές τις ενέργειες χάρισε χαμόγελα σε περίπου 500 παιδιά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας, αλλά και στους εργαζόμενους των οργανισμών Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, ΕΛΕΠΑΠ και Γηροκομείο Αθηνών, οι οποίοι στην ομάδα της SCA Hygiene Products αναγνωρίζουν ένα σημαντικό αρωγό στο έργο τους.

    Οι δράσεις αυτές ήταν συνέχεια του προγράμματος που υλοποιήθηκε το α’ εξάμηνο του 2013. Η προϊοντική στήριξη της εταιρείας αφορούσε ενδεικτικά τους ακόλουθους αναγνωρισμένους για το έργο τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οργανισμούς και λοιπούς φορείς: Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Βρεφονηπιακός Σταθμός “Ίδρυμα Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη”, “Παιδί και Οικογένεια”, Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Περάματος, Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Προσώπων με Νοητική Υστέρηση “Το Πέταγμα”, Γαλήνη των ΑΜΕΑ, φορέας ψυχικής και κοινωνικής υποστήριξης ΑΜΚΕ “ΠΥΞΙΔΑ”, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ), Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ανάπτυξης Συνεργασίας & Πολιτισμού ΜΚΟ, Iερός Ναός Αγ. Νικολάου Μαρκόπουλου, Μέριμνα αναπήρων “Η Γαλήνη”, γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών και Εθελοντές του Κόσμου.

    Όπως σημειώνει ο Country Manager της SCA Hygiene Products κ. Ιωάννης Κοττεάκος «Η εταιρεία μας με πάγια και δεδομένη την κοινωνική της ευαισθησία, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για να διευκολύνουμε και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των Ελλήνων. Ειδικότερα, είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να στηρίζουμε, με προϊοντικές δωρεές ΜΚΟ και οργανισμούς που προσφέρουν ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούμε εδώ και χρόνια και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα στο πλευρό όσων μας έχουν ανάγκη».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ