ΠΑΕ Ολυμπιακός: Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας

Το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τάσος Παπάζογλου και Κώστας Μανωλάς. Συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού, κ. Βασίλη Τοκάκη και τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, κα. Κατερίνα Μυλωνά, οι δύο «ερυθρόλευκοι» παίκτες βρέθηκαν κοντά στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Από τις 08:30 το πρωί της Πέμπτης η Ιερά Μητρόπολη Νικαίας μοίραζε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια σε παιδιά και μεγάλους της περιοχής, εγγεγραμμένους στα μητρώα κοινωνικής πρόνοιας της Μητρόπολης. Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι παρέλαβαν από το Πνευματικό Κέντρο Νικαίας τα αγαθά αυτά, στη διανομή των οποίων συμμετείχαν και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Μητροπολίτης Νικαίας αξιότιμος κ. κ. Αλέξιος, υπό την εποπτεία του οποίου διεξάγεται όλη αυτή η φιλανθρωπική δράση στη Μητρόπολη, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την προσφορά του στο έργο που πραγματοποιείται και ευχήθηκε καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες.

Από την πλευρά του ο κ. Τοκάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και όλους τους παρευρισκομένους ιερείς για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, αλλά και για το γεγονός ότι δίνουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτή τη δράση και πρόσθεσε: «Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρισκόμαστε καθημερινά, 365 μέρες τον χρόνο, δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να κοιτάζουμε διαρκώς δίπλα μας. Να κοιτάζουμε τους συνανθρώπους που μας χρειάζονται και να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι τους. Ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους που ενδιαφέρονται. Και αυτό το πράττετε εσείς σε μεγάλο βαθμό. Και εμείς όπως και όπου μπορούμε, προσπαθούμε να βοηθάμε το θεάρεστο έργο σας».

Ο κ. Τοκάκης ευχαρίστησε θερμά και τον Πατέρα Δημήτριο για την πολύτιμη βοήθειά του στο να πραγματοποιηθούν όλες οι επαφές για τις δράσεις της ομάδας μας στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here