Πρόγραμμα της Mars για τα Παιδικά Χωριά SOS

Στο πλαίσιο του προγράμματος Pets for Kids και μέσω της δράσης “Μικροί Εκπαιδευτές”, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να αναλάβουν τη φροντίδα και εκπαίδευση ενός του σκύλου που υιοθέτησαν από καταφύγιο αδέσποτων της Αττικής.

Η διεξαγωγή του προγράμματος “Pets for Kids” της Mars Hellas, ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο υπό τις οδηγίες τριμελούς ομάδας εκπαιδευτών και ψυχολόγου, περιλαμβάνοντας διήμερη  επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη και τακτικές επισκέψεις στο  Παιδικό Χωριό SOS Βάρης,  με ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις που απευθύνονταν τόσο στο σύνολο των παιδιών, όσο και σε μικρότερες ομάδες. Το πρόγραμμα “Pets for Kids” ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με ένα όμορφο πάρτι στο οποίο απονεμήθηκαν τα διπλώματα του ‘Μικρού Εκπαιδευτή’ στα παιδιά, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Οι εργαζόμενοι της Mars Hellas συμμετείχαν εθελοντικά στο πρόγραμμα, διαμορφώνοντας κατάλληλα το χώρο υποδοχής και μόνιμης φιλοξενίας της Λίζας στο Χωριό της Βάρης, ενώ το καταναλωτικό κοινό είχε τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής μέσω της αγοράς προϊόντων Pedigree® και Whiskas®.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ