Καμπάνια για τη σημασία της διαφορετικότητας

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει, παιδιά σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να δουν την χώρα τους, να μάχεται στο γήπεδο. Το ELEVEN αποτελεί την κορύφωση μίας καμπάνιας που χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως κοινή βάση, επιδιώκοντας να εξερευνήσει τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα σε παιδιά έντεκα διαφορετικών χωρών στη μεταβατική ηλικία των έντεκα χρόνων.

Το ELEVEN είναι μία καμπάνια που επιτρέπει στους ανθρώπους να δείξουν ενεργά την υποστήριξη τους για την ανάγκη ενότητας στον κόσμο και ιδιαίτερα την εναντίωση τους στις διακρίσεις στο ποδόσφαιρο. Το ELEVEN αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα και στις έντεκα χώρες, στα οποία θα διατεθούν όποια κέρδη αποφέρει το ντοκιμαντέρ.

Στην Ελλάδα τα όποια κέρδη, θα ενισχύσουν το Παιδικό Χωριό SOS στη Θράκη, καθώς τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ξάνθη με την ευγενική χορηγία της τοπικής ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

Οι συμμετέχουσες Χώρες στην καμπάνια είναι οι Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτος, Ελλάδα, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει σε αυτό τον αγώνα, ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είναι πρεσβευτής της ιδέας του ELEVEN από την αρχή του πρότζεκτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ