Diageo Hellas: Ένας χρόνος «Ρώτα το Διονύση»

Ο Διονύσης, ως guru των ποτών, μετράει ήδη χιλιάδες φίλους. Το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών έχει κατατάξει, από πλευράς επισκεψιμότητας, το ελληνικό website στην 3η θέση στην Ευρώπη, με τη Γερμανία και την Αγγλία να προηγούνται.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 14% του συνολικού αριθμού επισκεπτών, προέρχεται από τη χώρα μας, ενώ η αύξηση νέων φίλων του Διονύση, αγγίζει το 90%.

Το «Ρώτα το Διονύση», είναι ένας απλός και φιλικός διαδικτυακός τόπος που βοηθά τους καταναλωτές να υπολογίσουν τα γραμμάρια αλκοόλ που περιέχει το ποτό τους, όπως επίσης και τις θερμίδες που δίνει αλλά και το χρόνο που χρειάζεται ο οργανισμός για να το επεξεργαστεί.

Το «Ρώτα το Διονύση» φέρει τη σφραγίδα του DRINKiQ, του portal της Diageo το οποίο περιέχει πλήθος εξειδικευμένων πληροφοριών σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ.

Το website είναι προσβάσιμο μέσω κινητού, tablet ή υπολογιστή, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν κάθε στιγμή να ανατρέξουν στις σχετικές πληροφορίες, από όπου κι αν βρίσκονται. Διαθέτει, επίσης, τη δυνατότητα να μοιραστούν τις πληροφορίες που επιθυμούν μέσω των δημοφιλών κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ