Νέα ημερομηνία για την Εκδήλωση BRAVO

Με νέα ημερομηνία, την Πέμπτη 27 Μαρτίου και σε νέο χώρο, το Ξενοδοχείο Hilton, θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά η εκδήλωση του Ανοιχτού Διαλόγου «BRAVO», που διοργανώνει το QualityNet Foundation, για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Τη φετινή διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο ξένος ομιλητής Adam Elman, Global Head of Delivery Plan A, o επικεφαλής του «Plan A» του πιο γνωστού προγράμματος Βιωσιμότητας της Βρετανικής εταιρίας Marks & Spencer’s. Ο Adam Elman θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η εμπλοκή μιας μεγάλης μερίδας ενδιαφερομένων μερών υπήρξε καταλυτική στην επιτυχημένη ανάπτυξη ενός προγράμματος που επέτρεψε στην εταιρία να ηγηθεί στα θέματα Βιωσιμότητας. Το πρόγραμμα «Plan A», το οποίο ξεκίνησε το 2007, στοχεύει στην πραγματοποίηση 180 δεσμεύσεων μέχρι το 2015 και φιλοδοξεί να καταστήσει τη βρετανική εταιρία παγκόσμιο ηγέτη στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης όσον αφορά το λιανικό εμπόριο.

Στην εκδήλωση Ανοικτού Διαλόγου του Θεσμού «BRAVO», θα διακριθούν οι απολογισμοί των εταιριών εκείνων που θεωρούνται οι καλύτεροι, σύμφωνα με την αντίληψη των κοινωνικών εταίρων. Οι 120 κοινωνικοί εταίροι που συμμετέχουν στο διάλογο καλούνται να καταγράψουν την αντίληψή τους για τους Απολογισμούς Βιωσιμότητας που εκδίδονται στη χώρα μας σύμφωνα με συγκεκριμένα επιστημονικά κριτήρια και ως εκ τούτου συμβάλλουν με την εμπειρία και την επαγγελματική τους κατάρτιση στη βελτίωση της καταγεγραμμένης επίδρασης των επιχειρήσεων στο τρίπτυχο Οικονομία, Κοινωνία, Περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here