Το AQUA Carpatica στα 11α Νομίκεια στη Σαντορίνη

Η διοργάνωση αποδίδει φόρο τιμής στην οικογένεια του Ευάγγελου και της Λούλας Νομικού, και διοργανώνεται από τον  Α. Ο. Θήρας.   Πλατινένιος  χορηγός  του συλλόγου, είναι  το AQUA Carpatica.

Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε κάτι πολύ περισσότερο από ένα αθλητικό δρώμενο και οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Τα 11α Νομίκεια τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Επίσης το τουρνουά παρακολούθησαν πέντε Έλληνες Ολυμπιονίκες: η ασημένια Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Κατερίνα Θάνου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ και Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, Ευαγγελία Αναστασιάδου, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο τζούντο στο Παρίσι, Θεόδωρος Τσελίδης, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος και η διακεκριμένη αθλήτρια και Ολυμπιονίκης του beach volley, Έφη Σφυρή.

Στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, την 2η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. Θήρας, την 3η ο Πανιώνιος και την 4η ο Μίλωνας.

Το τουρνουά παρακολούθησε και ο κος Γιάννης Βάλβης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, με καταγωγή από τη Σαντορίνη ο οποίος βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Μάλιστα εκτός από το χαιρετισμό που έκανε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, προσκλήθηκε να πραγματοποιήσει και την απονομή στην MVP του τουρνουά την Αθηνά Παπαφωτίου, αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Κατά την διάρκεια της βράβευσης ο κος Βάλβης δήλωσε: « Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα στα 11α Νομίκεια, μια σημαντική εκδήλωση για τον τόπο μας. Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα την ομάδα βόλεϋ του A.O. Θήρας να αγωνίζεται, μια ομάδα που στηρίζουμε  με το AQUA Carpatica. Πραγματικά με συγκινεί και με χαροποιεί το γεγονός ότι μέσα από τις συνεργασίες που υλοποιούμε συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των νέων στο νησί μας».

Η συνεργασία του AQUA Carpatica με την ομάδα βόλεϋ του A.O. Θήρας μετρά ήδη τρία χρόνια.