Στον Ερύμανθο το φετινό ECOCAMP

Μία ξεχωριστή ιδέα, που έγινε κατασκηνωτικό πρόγραμμα, συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι το ECOCITY.

Πρόκειται για το ECOCAMP, την ειδική περιβαλλοντική κατασκήνωση που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται για εφήβους 13-16 ετών, που κατοικούν στις πόλεις.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για 10η χρονιά, στη Ροδέα, σε μια επιλεγμένη περιοχή των Καλαβρύτων, όπου βρίσκονται οι μόνιμες εγκαταστάσεις του Κατασκηνωτικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας και Αγωγής.

Το ECOCAMP είναι μια περιβαλλοντική κατασκήνωση με προτεραιότητα στη καλλιέργεια των έφηβων μέσα από τη φιλοπεριβαλλοντική παρέα και στις θεματικές δραστηριότητες για τον αέρα, το νερό και τη γη, εμπλουτισμένες με παραδοσιακές δράσεις, όπως το ζύμωμα του ψωμιού, το ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα και τη καλλιέργεια καρπών και φυτών.

Η κατασκήνωση θα υλοποιηθεί από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου και θα συμμετέχουν  νέοι από όλη τη χώρα. Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες ή και να δηλώσετε συμμετοχή για τους εφήβους σας στην Υπεύθυνη Συντονισμού του ECOCITY Ιωάννα Φακιδάρη στο τηλέφωνο 210-6196757, ενώ για περισσότερα στοιχεία και το πλήρες πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ecocamp.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here