Συνεργασία Global Kiter Foundation & Halls Coolwave

Η Halls Coolwave επιφυλάσσει ακόμα μια συναρπαστική πρόκληση για τους φίλους της! Όσοι πιστεύουν ότι είναι αρκετά τολμηροί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να προετοιμαστούν για… kite surfing!

Η επόμενη πρόκληση θα πραγματοποιηθεί στο Καράβι, στην παραλία του Σχοινιά, το Σάββατο 21 Ιουλίου, 12.00 με 18.00 μ.μ. Ανάμεσα σε όσους διαγωνιζόμενους δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα της Halls Coolwave που θα βρίσκεται εκεί, τέσσερις θα επιλεγούν τυχαία, για να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο δύο ώρες εκπαίδευσης, ώστε να προετοιμαστούν για τη μοναδική εμπειρία που μόνο το kite surfing μπορεί να προσφέρει!

H Halls Coolwave συνεργάζεται με το Global Kiter Foundation (www.globalkiter.com), τον διεθνή οργανισμό, ο οποίος έχει ως αποστολή να βοηθά παιδιά με κινητικά προβλήματα μέσω του kite surfing. Στους στόχους του οργανισμού ανήκουν, επίσης, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών και νέων και η ανάδειξη του kite surfing ως άθλημα φιλικό προς το περιβάλλον.

Το Global Kiter Foundation θα παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διοργάνωση, ενώ έχει φροντίσει για την παρουσία εκπαιδευτών κι ενός αθλητή που θα αναλάβουν την καθοδήγηση των διαγωνιζόμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ