Danone: Ενισχύει τις προσπάθειες του ΚΥΑΔΑ

    Με μια σημαντική πρωτοβουλία, ιδίως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου τα προβλήματα στην Ελλάδα πλήττουν την κοινωνική συνοχή, η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. εξακολουθεί να στηρίζει ενεργά το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

    Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κλιμάκιο της Danone παρευρέθηκε στη διάρκεια διανομής του μεσημβρινού γεύματος του ΚΥΑΔΑ, για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας περισσότερες από 1.000 μερίδες Danette, επιχειρώντας έτσι να «γλυκάνουν» τη δύσκολη καθημερινότητα τους.

    «Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε, συμμετέχοντας πλέον προσωπικά, στην ενίσχυση των σκοπών του Κέντρου. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας και στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε σε μηνιαία βάση, περισσότερους από 20 τόνους προϊόντων Activia, Danette, Danonino και Γαλακτοπωλείον, σε οργανισμούς ή φορείς, που έχουν ανάγκη» όπως επισημαίνει η Αλεξάνδρα Αλεξανδράκη, υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού και προγράμματος Ε.Κ.Ε. της εταιρείας. «Η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. έχει μακράν παράδοση υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία και τους ανθρώπους. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις ενέργειες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με τον οποίο συνεργαζόμαστε, αποδεικνύοντας πως όσο υπάρχει Υπευθυνότητα, κανένας δεν είναι μόνος», όπως καταλήγει.

    Η υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια περίπου, και έκτοτε η Danone συνεχίζει έμπρακτα να στηρίζει με σεβασμό και ευαισθησία στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

    «Κάθε μέρα, προσφέρουμε στον κόσμο περίπου 1.200 μερίδες φαγητού! Ενώ, σε σχέση με μερικούς μήνες πριν, η αύξηση είναι πραγματικά τεράστια!» όπως επισημαίνουν εργαζόμενοι του Κέντρου, τονίζοντας πως «Στο ΚΥΑΔΑ έρχονται άνθρωποι όλων των ηλικιών, όλων των εθνικοτήτων. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε δίχως την έμπρακτη υποστήριξη απλών εθελοντών, που μας βοηθούν σε καθημερινή βάση, αλλά και δίχως την υλική συνεισφορά των εταιρειών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Danone για τη διαρκή έμπρακτη υποστήριξη τους και τη δέσμευση τους να στηρίξουν τον αγώνα μας».

    Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της Danone, για την φροντίδα των αστέγων της Αθήνας, η Λίλα Π., εθελόντρια σιτίστρια, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ο εθελοντισμός είναι για εμένα τρόπος ζωής! Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ πως δεν θα βοηθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, τους συνανθρώπους μου! Στο ΚΥΑΔΑ είμαστε συνολικά 15 εθελοντές, που έχουμε αφοσιωθεί σε αυτόν τον σκοπό. Πρωτοβουλίες στήριξης των επιχειρήσεων με οποιονδήποτε τρόπο, είναι πολύ σημαντικές για το έργο μας. Ανθρώπους σαν και αυτούς, που έχουν ανάγκη ακόμα και το φαγητό, δεν πρέπει να τους λυπόμαστε! Πρέπει να τους στηρίζουμε, γιατί ο καθένας μπορεί αύριο να βρεθεί σε δύσκολη θέση

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ