Παροχή δωρεάν εκπαίδευσης και 6 συνεδριών coaching σε διαχείριση δύσκολων καταστάσεων

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, η Ακαδημία της Coaching Evolution Int’l επανέρχεται για άλλη μια φορά, με αφορμή τις τρέχουσες συνθήκες, με τη γνώριμη ποιότητα στην παροχή εκπαίδευσης για το ελληνικό κοινό.

Η Ακαδημία, γνωστή στην Ελλάδα για τα μεγαλύτερα δωρεάν εκπαιδευτικά διήμερα στον χώρο του coaching, δημιούργησε για τη χώρα μας το πρόγραμμα “Διαχείριση Κόκκινων Καταστάσεων – Χτίσε Ανθεκτικότητα και Στρατηγικές Ηγεσίας”.

Το περιεχόμενο του προγράμματος βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με έννοιες όπως την ανθεκτικότητα και την ιδιότητα του “μη εύθραυστου”, τη διαφορά τους και πώς χτίζονται ενώ μαθαίνουν και τα 8 μαθήματα ηγεσίας για καλύτερη διαχείριση δύσκολων (Κόκκινων) καταστάσεων από τον πρώην CEO της Disney, Bob Iger.

Ταυτόχρονα αξιοποιούν με σωστό τρόπο τη θετική ψυχολογία χτίζοντας “ψυχολογικό κεφάλαιο” ή απόθεμα, μια μέθοδος γνωστή για την εφαρμογή της σε δύσκολα εταιρικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται ευχάριστα με παρουσίαση πρακτικών ιδεών για διαχείριση καταστάσεων μέσα από τα μαθήματα που μας διδάσκει ο Mowgli (το Βιβλίο της Ζούγκλας).

Η διάρκεια του προγράμματος είναι έξι εβδομάδες με έναρξη την 27η Μαΐου, 2020. Κάθε Τετάρτη μεταξύ 20.00-21.00 θα γίνεται το μάθημα ζωντανά από την coach και εκπαιδεύτρια Πάμελα Καραβά μέσω zoom ενώ η πλατφόρμα εκπαίδευσης έχει επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό με τη μορφή σύντομων βίντεο και κειμένου για μελέτη.

Κάθε συμμετέχοντας που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα θα μπορεί να λάβει μέχρι και 6 δωρεάν συνεδρίες coaching από έναν από τους αποφοίτους της Ακαδημίας μας.

Στην εκπαίδευση αυτή μπορούν να συμμετέχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη εταιριών, νέοι επιχειρηματίες, εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας, ιδιώτες, έφηβοι – γενικά οι συνάνθρωποί μας από όλη την Ελλάδα.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει άμεσα στο λινκ https://bit.ly/3dFp4Xh

Ποια είναι η Πάμελα

Η ιδιοκτήτρια της Ακαδημίας και βασική εκπαιδεύτρια του προγράμματος, Πάμελα Καραβά, έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και πάνω από 5.000 ώρες coaching.

Έχει συνεργαστεί με το Κολλέγιο Ηνωμένων Εθνών πάνω στο πρόγραμμα United Nations Emerging Leaders Experience 2019, και έχει δημιουργήσει μέρος online προγράμματος (United Nations E-management course) πάνω σε τεχνικές διαπραγματεύσεων για το Κολλέγιο Ηνωμένων Εθνών που παρέχεται σε όλα τα στελέχη του ΟΗΕ.

Το 2018 παρουσίασε έρευνα πάνω στην ανίχνευση ψέματος σε ειδικό περιβάλλον στο Harvard Medical School, ενώ ήταν η πρώτη coach που συνεργάστηκε με την Ολλανδική πρεσβεία στην Ελλάδα στην πρωτοβουλία Orange Grove παρέχοντας coaching σε νέους επιχειρηματίες.

Δημιούργησε και δίδαξε πρόγραμμα coaching στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ταυτόχρονα έχει κάνει εκπαίδευση σε εταιρείες στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Άμστερνταμ, Αθήνα, Ιρλανδία, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία.