Όμιλος Σαράντη -Noxzema: Συνεχίζουν με συνέπεια τις δράσεις προστασίας και φροντίδας

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, συνεχίζει τις δράσεις του, μέσω του Noxzema, για τη συλλογική ασφάλεια και υγιεινή και ενώνει τις δυνάμεις του με ακόμα περισσότερους Φορείς και Οργανισμούς. Το brand Noxzema, ταυτόσημο με την προστασία, τη φροντίδα και την αξιοπιστία, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, προσφέροντας είδη προσωπικής υγιεινής σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Οι νέες δράσεις φροντίδας του Noxzema έρχονται σε συνέχεια της προσφοράς του για είδη καθαρισμού των χεριών στους οργανισμούς «Γιατροί του Κόσμου» και «Κιβωτός του Κόσμου» για ένα χρόνο, σε μια συγκυρία που οι ανάγκες για τα συγκεκριμένα είδη παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες.

Έτσι, το Noxzema στηρίζει τώρα το έργο των οργανισμών «Χαμόγελο του Παιδιού», «Καταφύγιο Αγάπης & Συμπαράστασης», «Γηροκομείο Αθηνών» και «Ηλιαχτίδα», καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε μπάρες σαπουνιών, αποσμητικά και αφρόλουτρα για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κύριο μέλημά του την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο και την εξασφάλιση των απαραίτητων για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Το «Καταφύγιο Αγάπης & Συμπαράστασης» είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας σε κοινωνικά μειονεκτικές ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κάλυψης των βιοτικών αναγκών. Παράλληλα, συμβάλλει στη μείωση της εγκληματικότητας και στην επανένταξη των ατόμων στην κοινωνία.

Η «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών Γηροκομείο-Πτωχοκομείο» είναι φιλανθρωπικό σωματείο με στόχο την παροχή φιλοξενίας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ατόμων τρίτης ηλικίας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο) που ιδρύθηκε στην αρχή του 2000 στη Νέα Σμύρνη, με βασικό σκοπό της την προσφορά στήριξης σε παιδιά – ηθική, οικονομική, ψυχολογική, στο πλαίσιο του οικογενειακού περιβάλλοντός τους.

Τόσο ο Όμιλος Σαράντη όσο και το Noxzema θα συνεχίσουν τις κοινωνικές δράσεις προσφοράς με στόχο την ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.