Δυο νέες σημαντικές διακρίσεις για τη ΜΕΓΑ στα Retail Business Awards 2020

Δυο νέες σημαντικές διακρίσεις, που επιβραβεύουν τις δράσεις Εταιρικής της Υπευθυνότητας, παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., στην απονομή των φετινών Retail Business Awards 2020, τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ΜΕΓΑ, η οποία παράγει τα αγαπημένα προϊόντα EveryDay, Babylino, Pom Pon, Babycare, Sani, Wet Hankies κ.ά, έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

  1. Ασημένιο βραβείο για το Κοινωνικό πρόγραμμα «Μητέρα & Παιδί». Η ΜΕΓΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία Σκλαβενίτης και τους Γιατρούς του Κόσμου, προσφέρουν για 2η συνεχή χρονιά δωρεάν περίθαλψη και φροντίδα σε βρέφη και εγκύους. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη σε εγκύους και νεογνά που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν στην περιοχή της Αθήνας, μέσα από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Στο σύνολο του προγράμματος «Μητέρα & Παιδί», για την χρονική περίοδο 2019 στο παιδιατρικό τμήμα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.300 επισκέψεις παιδιών.
  2. Ασημένιο βραβείο για το Κοινωνικό πρόγραμμα «Πάτα Enter στην Τεχνολογία». Η ΜΕΓΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζει την ενεργό γήρανση υλοποιώντας ένα νέο στοχευμένο πρόγραμμα για την Τρίτη Ηλικία. Το πρόγραμμα είχε ως στόχο την εκπαίδευση των ατόμων Τρίτης Ηλικίας στην ψηφιακή εποχή σε συνεργασία με τις 25 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων. Πάνω από 375 ηλικιωμένοι εκπαιδεύτηκαν με τη χρήση tablet. Σαν αποτέλεσμα είναι πλέον σε θέση να χειρίζονται ένα email, να σερφάρουν με ασφάλεια στο internet, να έχουν λογαριασμό στα social media και να επικοινωνούν online με φίλους και οικογένεια.

Για την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί  βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να επιστρέφει στην Κοινωνία την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισπράττει εδώ και 40 χρόνια, υλοποιώντας στοχευμένα κοινωνικά προγράμματα με συστηματικότητα και διαχρονικότητα.