Σημαντική προσφορά της Agrino στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας

Σημαντική ποσότητα οσπρίων και ρυζιών προσφέρει η Agrino στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, η οποία θα διανεμηθεί σε κατοίκους του Κογκό που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια.

Ειδικότερα, η Agrino συνεισφέρει στη σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια της Ιεράς Μητρόπολης Κινσάσας, η οποία αγωνίζεται για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής, για τον περιορισμό και την αντιμετώπιση της πείνας και των ασθενειών καθώς και για τη στήριξη των παιδιών και των νέων. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Μητρόπολης Κινσάσας προσφέροντας 1 τόνο ρύζι, 1 τόνο φακές και 1 τόνο φασόλια τα οποία θα αποσταλούν στην περιοχή για να καλύψουν ορισμένες από τις ανάγκες φτωχών και ορφανών παιδιών, νέων και των οικογενειών τους.

Για την Agrino, η ενσωμάτωση και η ακολουθία των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν διαρκή αυτοδέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία για αυτό και συμβάλλει συστηματικά στην ανακούφιση ευάλωτων ατόμων και ομάδων, αλλά και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών κυρίως σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.