Cosmos Sport: Διάλεξε Σακίδιο & Χάρισε Χαμόγελα

Στα Cosmos Sport, πιστεύοντας ότι η δύναμη του Αθλητισμού μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, προσφέρουν σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία για κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμό.

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πολλά για κάθε παιδί. Οι σχολικές τάξεις γεμίζουν και πάλι με χαμόγελα, οι αυλές με παιχνίδια και τα περισσότερα παιδιά επιστρέφουν στην αγαπημένη τους δραστηριότητα (basketball, ποδόσφαιρο, κολυμβητήριο, χορό κλπ), εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζονται.Υπάρχουν όμως και πολλά παιδιά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Στα Cosmos Sport, πιστεύοντας ότι η δύναμη του Αθλητισμού μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, προσφέρουν σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία για κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμό! Θέλοντας να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο της προσπάθειάς μας, ήρθαν σε επαφή με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Σχεδιάσαμε ΜΑΖΙ ένα πρόγραμμα που μέσα από την ατομική προσφορά μπορεί να γίνει συλλογική επιτυχία!

Πώς μπορείς να συνεισφέρεις;

Φέτος, ένα καινούργιο σακίδιο μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο! Για κάθε αγορά τσάντας ή backpack από τα Cosmos Sport προσφέρουν 1€ για να ενισχύσουν Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας με αθλητικό εξοπλισμό. Κάνε την αγορά σου από το Cosmossport.gr ή από τα 26 Καταστήματα Cosmos Sport ανά την Ελλάδα! ΜΑΖΙ χαρίζουν χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ακόμη περισσότερο ανάγκη!

Στα Cosmos Sport θα βρείτε εκατοντάδες σχέδια σε σακίδια από κορυφαία Brands όπως NikeadidasUnder Armour και για κάθε style: τρόλεϊ3D σχέδια, με σήματα ομάδων και φιγούρες για κάθε γούστο! Διαλέξτε το σακίδιο που θα χαρίσει χαμόγελα εδώ.

Τα 3 Ιδρύματα που θα στηρίξουν

Σε συνεργασία λοιπόν με τον «Δεσμό» επίλεξαν τρία ιδρύματα Παιδικής Προστασίας, που χρειάζονται στήριξη σε υποδομές και εξοπλισμό για αθλητικές δραστηριότητες. Αυτά είναι τα Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου “Ο Άγιος Αλέξανδρος” , Το Σπίτι της Βεργίνας (Σύλλογος Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας “Πρωτοβουλία για το Παιδί), Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη Νεάπολης) – Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (Ν.Π.Δ.Δ.)