Vodafone: Πάνω από 14.000 άτομα ωφελήθηκαν από τους νικητές του World of Difference

Περισσότεροι από 14.000 συμπολίτες μας επωφελήθηκαν από το κοινωνικό έργο που προσέφεραν με τη δύναμη της τεχνολογίας σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς οι νικητές του 10ου κύκλου του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, το οποίο, παρά την πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, οι 10 νέοι προσάρμοσαν τον τρόπο εργασίας τους στη νέα πραγματικότητα και ενίσχυσαν το έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της επιλογής τους, με περισσότερους από 14.000 άμεσα ωφελούμενους. Παράλληλα, ευαισθητοποίησαν χιλιάδες ακόμα συνανθρώπους μας, μέσα από την κοινοποίηση του έργου τους, θίγοντας έτσι την ανάγκη συνδρομής όλων μας σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 10ου κύκλου του προγράμματοςο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του υπουργείου Εργασίας, κ. Γεώργιος Σταμάτης δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που βλέπω πως η νέα γενιά οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την ίδια όσο και για τους συνανθρώπους της, και με πάθος και αποφασιστικότητα επιλέγει να κάνει τη διαφορά και να συμβάλλει στην επίλυση καίριων ζητημάτων της ελληνικής κοινωνίας. Εξίσου με χαροποιεί που ενημερώνομαι για προγράμματα, όπως το World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, που υλοποιείται με συνέπεια και διαχρονικότητα τα τελευταία 10 χρόνια. Ένα πρόγραμμα που όχι μόνο προσφέρει εργασία στον τομέα της κοινωνικής απασχόλησης, αλλά κινητοποιεί τους νέους ώστε να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας των πολιτών».

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς Vodafone Ελλάδας, δήλωσε «Η αναγνώριση του προγράμματος World of Difference από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας αποτελεί πράξη ουσιαστικής σημασίας για το Ίδρυμα Vodafone. Επισφραγίζει την επετειακή αυτή χρονιά του προγράμματος, η οποία ολοκληρώνεται με μια έρευνα που πραγματοποιήσαμε με τον στρατηγικό μας συνεργάτη HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα για τον κοινωνικό αντίκτυπο του προγράμματος που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. Ο νέος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και αναμένουμε τους νέους, που με τη δύναμη της τεχνολογίας και το όραμά τους για ένα καλύτερο αύριο, θα αλλάξουν τον κόσμο!».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα World of Difference:

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/