Εγκαίνια δύο γηπέδων στο Διδυμότειχο από τη bwin και την Ένωση Μαζί για το Παιδί

Η bwin, πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί και στο όραμά της για έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους και στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, βρέθηκε με υπερηφάνεια για ακόμη μία φορά στην ακριτική Ελλάδα, εγκαινιάζοντας ένα πολύ σημαντικό έργο.

Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου – λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας – πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των πλήρως ανακατασκευασμένων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ/χάντμπολ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου!

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, εκτός από τους χαρούμενους μαθητές του Σχολείου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Το έργο ολοκληρώθηκε έγκαιρα, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με στόχο να προσφέρει, όχι μόνο στους 160 μαθητές του Σχολείου αλλά και σε όλα τα παιδιά και τους νέους της περιοχής, την ευκαιρία να παίξουν, να προπονηθούν, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μπάσκετ και το βόλεϊ. Προσφέρει, επίσης, κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν το ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας.

Στα δύο τερέν, συνολικού εμβαδού άνω των 790 τ.μ., επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Επίσης, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα τρία αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε τα γήπεδα να καταστούν χρηστικά. Παράλληλα, καλλωπίστηκε ο προαύλιος χώρος, με στόχο οι μαθητές να παίζουν σε ένα χρωματιστό και ακόμη πιο όμορφο μέρος.