ΕΨΑ: Εθελοντική αιμοδοσία «προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ζωές»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στις 25 Οκτωβρίου και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Αναψυκτικών και Χυμών ΕΨΑ, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Με σύνθημα «Προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ζωές», οι εργαζόμενοι της ΕΨΑ και οι οικογένειές τους έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και πρόσφεραν χαρίζοντας αίμα.

Για την ΕΨΑ, η εθελοντική προσφορά αίματος είναι ένας από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού και αποτελεί δώρο ανεκτίμητης αξίας, που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία ζωές. Αποτελεί ίσως, τη σημαντικότερη προσφορά προς το συνάδελφο, συνάνθρωπο και συμπολίτη που βρέθηκε στη δύσκολη θέση και έχει ανάγκη για άμεση βοήθεια.

Σε δήλωσή της η Πένυ Τσαούτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΨΑ, ανέφερε ότι «στόχος της εταιρείας είναι να παγιωθεί στη συνείδηση όλων των πολιτών η σπουδαιότητα της προσφοράς και ταυτόχρονα να προβληθεί η αναγκαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας». Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και η αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας με αποτελέσματα που σώζουν ζωές.