ΜΕΓΑ: Δωρεά χειρουργικών μασκών και αντιβακτηριδιακών προϊόντων

Προσφέρει χειρουργικές μάσκες τύπου I, αντισηπτικές λοσιόν και αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓΑ, σε όλα τα δημόσια σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στο Δήμο Αχαρνών προσφέροντας χειρουργικές μάσκες τύπου I, αντισηπτικές λοσιόν και αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓΑ, σε όλα τα δημόσια σχολεία του Δήμου, ενισχύοντας περαιτέρω τα μέτρα προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αχαρνών, κα Χριστίνα Κατσανδρή δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΕ που συμβάλλει και στηρίζει το έργο του Δήμου μας με την προσφορά της με γνώμονα την προάσπιση της υγείας των μικρών δημοτών σε μια δύσκολη περίοδο για τα σχολεία μας. Είναι πάντοτε δίπλα μας.»

Η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίσει την έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των φορέων συμβάλλοντας στη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας. Όλους αυτούς τους μήνες έχει εντατικοποιήσει περαιτέρω τις προσπάθειές της πραγματοποιώντας δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων αντιβακτηριδιακών μαντηλιών και λοιπών προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, Δήμους, Γηροκομεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις πανελλαδικά.

ΜΕΓΑ. 100% Ελληνική προστασία, δίπλα σας με Ευθύνη.