Ο Όμιλος FF Group στηρίζει τους πληγέντες της Καρδίτσας

Ο Όμιλος FF Group ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με στόχο να βοηθήσει τους πληγέντες πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Η προσφορά του Ομίλου, που περιελάμβανε ρούχα, παπούτσια και παπλώματα, παραδόθηκε στην Καρδίτσα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Παρόντες στην παράδοση των περίπου 1.000 τεμαχίων, ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του FF Group, κ. Γεώργιος Σάμιος με το επιτελείο του, ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του FF Group κ. Γεώργιος Σάμιος δήλωσε σχετικά: «Η χώρα μας αυτή την περίοδο περνά μέσα από συμπληγάδες. Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλαπλά προβλήματα. O Όμιλός μας, παρά τις δικές του γνωστές δυσκολίες, έχει τις δυνάμεις αλλά κυρίως την πρόθεση να βοηθήσει τους συμπολίτες μας. Οι εικόνες από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα μας συγκίνησαν βαθύτατα και γι’ αυτό πήραμε την πρωτοβουλία να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη ενέργεια. Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα συνεχιστούν προκειμένου να ανακουφιστούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη και τον σύμβουλό του κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο και τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την συνεργασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη ενέργεια».

Με αφορμή την προσφορά του Ομίλου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που μια εταιρεία σαν τη Folli Follie δείχνει την εταιρική της ευθύνη και ένα πρόσωπο αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της Π.Ε. Καρδίτσας. Άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους σε όσους έχουν πληγεί. Σε αυτό το πλαίσιο, η Folli Follie έστειλε μια μεγάλη βοήθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον κ. Πατούλη, τον οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά. Όλα αυτά τα πράγματα θα μοιραστούν στους ανθρώπους που έχουν πληγεί».

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας σημείωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιο. Ήρθαμε με τον πρόεδρο της Folli Follie κ. Γεώργιο Σάμιο στο πνεύμα αλληλεγγύης και υποβοήθησης του σπουδαίου έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή. Φέραμε ρουχισμό πρώτης ανάγκης και παπλώματα και το έργο της προσφοράς θα συνεχιστεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Περιφέρεια Αττικής ήδη έδειξε το αίσθημα αλληλεγγύης με την αποστολή 32 φορτηγών.»

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε: «Όπως είχα πει, μαζί με τον πολύ καλό φίλο και πρόεδρο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ζυγογιάννη, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις με στόχο να στηρίξουμε την Π.Ε. Καρδίτσας που υπέστη τεράστια καταστροφή. Πραγματικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Folli Follie για την ενέργεια και την προσπάθειά της. Δείχνει για ακόμη μια φορά πως οι επιχειρήσεις είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Χρέος μας είναι να στηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις της χώρας. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές. Το μέλλον της χώρας μας είναι η προσφορά όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που υποφέρουν».