ΑΙΜ: Στηρίζει τη λειτουργία του οδοντιατρείου της ανθρωπιστικής οργάνωσης Praksis

Στο πλαίσιο του προγράμματος αειφορίας της Unilever, η ΑΙΜ καταθέτει με την καρδιά της όλες της τις δυνάμεις για να προσφέρει προστασία, μέσα από διάφορες δράσεις, σε όλα εκείνα τα χαμόγελα που δοκιμάστηκαν περισσότερο σ’ αυτή την παγκόσμια κρίση. Η αποστολή της ΑΙΜ “Κάθε Χαμόγελο Μετράει” είναι ίσως πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Έτσι, φέτος, σε συνεργασία με την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS, ανέλαβε τη στήριξη του πρότυπου οδοντιατρείου της.  Πρόκειται για μια κοινωνική δομή που λειτουργεί στο Community Center (Πολυϊατρείο) Αθηνών και προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε συνανθρώπους μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν θέματα στοματικής υγείας και δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές παροχές υγείας. Οι υπηρεσίες του Κοινωνικού Οδοντιατρείου, όπως και όλες οι υπηρεσίες της PRAKSIS, παρέχονται δωρεάν και χωρίς κριτήρια. Η ΑΙΜ, εκτός από τη στήριξη των υπηρεσιών της δομής, προσφέρει στους επισκέπτες της οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες με στόχο να τους ενθαρρύνει να υιοθετήσουν τις σωστές συνήθειες της στοματικής υγιεινής και να προστατέψει το χαμόγελό τους.

  «Ευχαριστούμε την ΑΙΜ που στηρίζει γενναιόδωρα και αποτελεσματικά τη λειτουργία του οδοντιατρείου μας», δήλωσε εκ μέρους της PRAKSIS ο Γενικός Διευθυντής, Αλέξης Μαργαλιάς. «Είναι πραγματικά πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να φροντίσουν τη στοματική τους υγιεινή και ταλαιπωρούνται. Η ΑΙΜ έκανε το στόχο μας δικό της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες σε εκείνους που τις έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της ΑΙΜ κα Κωνσταντίνα Αργυρού, Marketing Manager Στοματικής Φροντίδας Unilever, συμπλήρωσε: «Κάθε χαμόγελο μετράει. Αυτή η φράση σημαίνει πολλά για μας στην ΑΙΜ, καθώς αποτελεί την πηγή, την έμπνευση και τη δέσμευση πίσω από κάθε δράση κοινωνικής ευαισθησίας που υλοποιούμε. Η αποστολή μας είναι μέρος του προγράμματος αειφορίας της Unilever που είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρικής μας υπευθυνότητας. Ειδικά σ’ αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς, κάθε χαμόγελο μετράει και αποτελεί και ένα σύμβολο ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο».