H Siemens Healthineers απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

Η Siemens Healthineers με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η Siemens Healthineers απέδειξε ότι ακόμη και μέσα από αυτές τις νέες προωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως λόγω της πανδημίας Covid-19 κατάφερε να παρέχει στους εργαζομένους της όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε εκείνοι με επιμονή και υπομονή να προσαρμοστούν επιτυχώς στη νέα πραγματικότητα. Η Πιστοποίηση Great Place to Work είναι ιδαίτερα πολύτιμη γιατί δεν αποτελεί απλώς αξιολόγηση και επιβράβευση κάποιων εταρικών πρακτικών αλλά είναι μία διάκριση που την δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την Πιστοποίηση που λάβαμε και μας δεσμεύει να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για βελτίωση της εργασιακής μας καθημερινότητας και την εδραίωση μια ισχυρής εργασιακής κουλτούρας για τα πολλά επόμενα χρόνια. Όλοι μαζί καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον εργασίας, όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια και η συντροφικότητα έχουν τον καθοριστικό ρόλο. Θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο!», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας.