Douleutaras: Στηρίζει ένα Σχολείο με το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής”

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της, η διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, Douleutaras, συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής”, προσφέροντας “ζωή” σε σπίτια, κτίρια ή δομές που χρειάζονται υποστήριξη.

“Σπίτια” που φιλοξενούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που στεγάζουν βασικές κοινωνικές λειτουργίες ή αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας.

Μετά τη στήριξη του Γηροκομείου Αθηνών, επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τη βελτίωση των δομών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού. Με την αρωγή και τη θετική ενέργεια των επαγγελματιών του δικτύου της πλατφόρμας, το σχολείο απέκτησε χρώμα και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά με την επιστροφή τους πίσω στα θρανία. Στο πλαίσιο της δράσης, βάφτηκαν συνολικά 50 μέτρα μήκους των τοιχίων και 150 τετραγωνικά μέτρα του κιγκλιδώματος του σχολείου, αναβαθμίζοντας καταλυτικά την πρόσοψη του κτιρίου.

Αρωγός στη συγκεκριμένη δράση ήταν η κορυφαία ελληνική εταιρεία στην αγορά αρχιτεκτονικών χρωμάτων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, KRAFT Paints. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν συνολικά 60 λίτρα χρώματος Profi Exterior, ακρυλικό χρώμα για εξωτερική χρήση με αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το υψηλής ποιότητας βερνικόχρωμα διαλύτου για μέταλλα, Hard & Gloss, για την κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών.

Με σημείο αναφοράς τη βελτίωση κάθε σπιτιού, ο Douleutaras και οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του συνεχίζουν να στηρίζουν τη λειτουργικότητα και αισθητική χώρων, καταλυτικής σημασίας για την κοινωνία.

Ο Douleutaras συνεργάζεται με ένα δίκτυο 3.500+ επαγγελματιών από 90 ειδικότητες για το σπίτι. Έχοντας ήδη διαχειριστεί περισσότερα από 800.000 αιτήματα εργασιών από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και με 400.000 επισκέψεις/μήνα, αποτελεί κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι.