Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας από την ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου

Η αιμοδοσία έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της Λεμεσού στην Κύπρο εις μνήμη του Ανδρέα Χατζηκώστα.

Η ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προσφοράς και σε συνέχεια ενεργειών της ΔΩΔΩΝΗ Ελλάδος, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 διοργάνωσε την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στο εργοστάσιο της, στη Λεμεσό.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Ανδρέα Χατζηκώστα, γιο του κ. Πανίκου Χατζηκώστα, Προέδρου της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, ο οποίος πριν από 23 χρόνια  έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σε ηλικία 17 χρονών.

Στηρίζοντας σταθερά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σημαντικές δράσεις σε όλες τις χώρες λειτουργίας της, η οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ μέσω ενός διευρυμένου προγράμματος εταιρικής ευθύνης, σε συνεργασία με το σωματείο εργαζομένων και υπό την αιγίδα της διοίκησης, πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία 2-3 φορές τον χρόνο ενώ διαθέτει και τράπεζα αίματος αποδεικνύοντας πως το ενδιαφέρον για προσφορά στον συνάνθρωπο παραμένει έντονο και αναλλοίωτο στον χρόνο.

Ο κ. Πανίκος Χατζηκώστας, Πρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώσαμε και φέτος την καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία στο εργοστάσιο μας και είμαστε πραγματικά περήφανοι για το προσωπικό μας, το οποίο με μεγάλη ευχαρίστηση έδωσε λίγο από το αίμα του και τον χρόνο του για να συμβάλλει σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, ο οποίος μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές».