Το Youth Empowered επιστρέφει με νέο app και νέο κύκλο σεμιναρίων

Το Youth Empowered, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα λανσάρει το νέο του app και σε συνεργασία με τη Socialinnov ξεκινάει νέο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων και mentoring για την ενδυνάμωση νέων 18-30 ετών!

Μέσα από τρία ξεχωριστά LiveQ&ASession οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-ColaHBC και να:

  1. Ενημερωθούν για τις νέες θέσεις που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας επένδυσης του Ομίλου COCA-COLA HBC για τη δημιουργία ενός κέντρου κοινών επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη και για το πώς μπορούν να τις διεκδικήσουν
  2. Ανακαλύψουν τα πάντα για τις πωλήσεις, από τα έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον
  3. Μάθουν πως να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας, και ποια τα δικαιώματα και υποχρεώσεις τους σε αυτή

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή εδώγια να παρακολουθήσουν τασεμινάρια!

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και κάνε την εγγραφή σου

Γιατί να ασχοληθώ με τις πωλήσεις; Τι δεξιότητες πρέπει να αναπτύξω; Ποιο πρέπει να είναι το προφίλ μου; Μάθε τα πάντα για τις πωλήσεις, από έμπειρα στελέχη της CocaCola Τρία Έψιλον.

Ιωάννα Πολυμέρα, Regional Sales Manager, Cοca-Cola Τρία Έψιλον

Γιώργος Μάρκος, District Sales Manager Coca-Cola Τρία Έψιλον

Λευτέρης Καραπάτης, WHS Key Account Manager Cοca-Cola Τρία Έψιλον

Ψάχνεις τη θέση σου στην αγορά εργασίας; Μάθε τα πάντα για το βιογραφικό σου, τη συμμετοχή σε μία συνέντευξη, τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση αλλά και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου!

ΒίκυΠερδικάρη, Organizational Development & Employer BrandingManager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

ΦιλιώΚυριάκη, LegalCounsel, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Θα ήθελες να γίνεις μέρος της ομάδας της Coca-Cola HBC ως Customer, Billing&DisputeSpecialist στη Θεσσαλονίκη; Μάθε πώς να κάνεις την αίτησή σου να ξεχωρίσει!

ΜαρίαΑλεφραγκή, TalentAcquisition&IdentificationTeamCoca-ColaHBC

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσουςθέλουν να ανακαλύψουν τη δύναμη των SocialMedia και να γνωρίσουν όλα όσα μπορούν να προσφέρουν σε αυτούς και την επιχείρησή τους.

ΦωτεινήΒαβίτσα, Instructor Socialinnov

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη χρήση διαχείρισης περιεχομένου μέσω νέων τεχνολογιών, ώστε να συγκεντρώνουν σε ένα ιστολόγιο όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν να μοιράζονται με το διαδικτυακό κοινό τους.

Βάιος Καμινιώτης,InstructorSocialinnov

Ανανεωμένο περιεχόμενο στο νέο mobileapp του Youth Empowered

Μπαίνοντας πλέον σε μια διαδικτυακή και on-the-go εποχή, το YouthEmpoweredμε μία ολοκαίνουρια ψηφιακή ταυτότητα, έρχεται να προσφέρει στους νέους καθοδήγηση, δικτύωση και δεξιότητεςonthego μέσα από το νέο τουmobileapp που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5000 downloads σε ένα μήνα.

Μέσω AppleStore και GooglePlay μπορείτε τώρα να έχετε όλη την εμπειρία YouthEmpowered, στην οθόνη του κινητού σας. Νέο και διευρυμένο υλικό, σύγχρονες θεματικές και διαδραστική επικοινωνία με το δυναμικό δίκτυο μεντόρων των έμπειρων επαγγελματιών της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργαζόμενων εταιριών του YouthEmpowered, όλα είναι πλέον στη διάθεσή σας, με ένα download.

Θεματικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων και της αγοράς

  • 10 διαφορετικά e-learnings σε θεματικές όπως δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη, κατανόηση δυνατών &αδύνατων σημείων, δικτύωση & επικοινωνιακές δεξιότητες, projectmanagement, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, τεχνικές πωλήσεων, businessplanning και πολλά άλλα. Μετά από την ολοκλήρωση κάθε e-learning συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Flash e-learnings διάρκειας 2λεπτώνγιαγρήγορακαι on the go trainings.
  • Eιδική ενότητα HoReCaedition, με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο για τους νέους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης.
  • Πρωτοποριακό, gamifiedtest από την owiwi για να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, αλλά και αυτά χρειάζεται να βελτιώσετε.

Το μεγαλύτερο δίκτυο μεντόρων από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και μεγάλων επιχειρήσεων

  • Μια μεγάλη ομάδα μεντόρων βρίσκεται στην πλατφόρμα και οι συμμετέχοντες μπορούννα βρουν τους μέντορες τους ενδιαφέρουν μέσα από το profile τους και να συνομιλήσουν μαζί τους.
  • Μentorstalks: Ομιλίες και παρουσιάσεις μεντόρων του προγράμματος με στόχο να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους.
  • 1:1 Mentoring Sessions

Σύνδεση με την αγορά εργασίας

  • Ενημερωθείτε για τις θέσεις εργασίας που προκύπτουν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος YouthEmpowered