Διαδραστική ομιλία με θέμα τη σωστή διατροφή για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’

Μια ξεχωριστή ενέργεια πραγματοποίησαν η LG Electronics Hellas (LG) και η Eurohoops Academy για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μια διαδραστική ομιλία με τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ειρήνη Τερζή με σκοπό να ενημερωθούν για τη σημαντικότητα της ισορροπημένης διατροφής.

Στην ομιλία της, η κα. Τερζή αναφέρθηκε στους κανόνες και την πρόληψη σχετικά με τον COVID 19 καθώς και στα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Στη συνέχεια, η ειδικός ανέλυσε τις ενεργειακές ανάγκες των παιδιών και των εφήβων ενώ έδωσε διατροφικά tips τόσο για τους αθλητές όσο και για τους γονείς τους. Μετά την παρουσίαση, παιδιά και γονείς, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κα. Τερζή και να θέσουν προβληματισμούς και απορίες γύρω από τη σωστή διατροφή.

Παράλληλα, η ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ συνεχίζει τις διαδικτυακές προπονήσεις, ώστε να διατηρήσουν τα παιδιά της ομάδας την επαφή τους με το άθλημα για όσο καιρό θα απέχουν από τα γήπεδα και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους σε επίπεδο σωματικής ανάπτυξης και ατομικής τεχνικής.