Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προσφέρουν 4.660 βασιλόπιτες στο προσωπικό νοσοκομείων

Ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης  και με την ευχή το 2021 να είναι καλύτερο για όλους, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θα προσφέρουν 4660 βασιλόπιτες στο προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικόν και Θριάσιο, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου.  Με την προσφορά αυτή επιθυμούν να ευχαριστήσουν τα νοσοκομεία της Αττικής όχι μόνο για τον υπεράνθρωπο αγώνα στην πρώτη γραμμή κατά του Covid-19 αλλά και για το τιτάνιο έργο που πρoσφέρουν καθημερινά σε  όλους εμάς και τις οικογένειές μας.

Η προσφορά θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, 1750 βασιλόπιτες θα παραδοθούν από φορτηγό της εταιρείας στο νοσοκομείο Αττικόν για να διανεμηθούν στο σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου.

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00, 2050 βασιλόπιτες θα παραδοθούν στο νοσοκομείο Σωτηρία για να διανεμηθούν στο σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου. Στη συνέχεια τα φορτηγά της εταιρείας θα μεταβούν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου θα θα παραδοθούν 600 συνολικά βασιλόπιτες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών και των μονάδων Covid 19 του νοσοκομείου.

Το δρομολόγιο των φορτηγών Βενέτη θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα με την επίσκεψη στο νοσοκομείο Θριάσιο όπου θα παραδοθούν 260 βασιλόπιτες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές  που εργάζονται στις κλινικές και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Covid-19  του νοσοκομείου. Κατά την παράδοση των βασιλοπιτών θα παρίστανται και ποδοσφαριστές  της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ σε αυτή την ελάχιστη προσφορά προς τους αφανείς ήρωες του δημόσιου υγειονομικού συστήματος.