H Lidl Ελλάς χαρίζει χαμόγελα και κάνει πράξη τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο

Συγκέντρωσε 50.000€ για την επέκταση της δράσης του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» στον Νομό Αττικής.

Η Lidl Ελλάς στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη και τη φετινή, άκρως διαφορετική και δύσκολη, γιορτινή περίοδο. Έτσι, από 18 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών Playtive με τη μέθοδο του click away, η Lidl Ελλάς προσέφερε 5 ευρώ στον Οργανισμό «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής». Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 50.000€ για την επέκταση της δράσης του Δικτύου, που αφορά στη στήριξη ιδρυμάτων, φορέων και συσσιτίων, στον Νομό Αττικής.

Το «Δίκτυο» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2013, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες. Έχει ως σκοπό τη θέσπιση ισχυρών θεμελίων για την εδραίωση προτύπων κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και την προώθηση της έννοιας της κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και συνοχής στη χώρα μας, κάνοντας την αγάπη πράξη! Έτσι σήμερα στηρίζει, για σίτιση και καθημερινές ανάγκες, 29 συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία, 41 φορείς και ιδρύματα και 31 συλλόγους και οργανώσεις.

Η Lidl Eλλάς στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δικτύου από το 2019, δωρίζοντας χρήματα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών της ΜΚΟ Φάρος του Κόσμου και προϊόντα για τους συμπολίτες μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας. Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς και αυτό το αποδεικνύει η εταιρία καθημερινά με πράξεις.