NN Hellas: Κατέκτησε ξανά τον τιμητικό τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη»

Για μία ακόμη χρονιά, η ΝΝ Ηellas λαμβάνει τον τιμητικό τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» για το 2021 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute, αναδεικνύοντας τη σημασία που δίνει η εταιρία στους ανθρώπους της.

H NN Hellas με γνώμονα τις αξίες της “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε’’, εξασφαλίζει ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας.  Η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις προσπάθειες της εταιρίας για συνεχή βελτίωση των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού και την καθιστά για τρίτη συνεχή χρονιά τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas δήλωσε σχετικά: «Σε μία απαιτητική εποχή λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζομένους μας και να φροντίζουμε όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Άλλωστε οι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα στο κέντρο της προσοχής μας».

«Η συγκεκριμένη διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την προσπάθειά μας για διατήρηση της υψηλής εργασιακής δέσμευσης, καθιστώντας την NN Hellas πρότυπο εργοδότη» ανέφερε σχετικά η κα Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παράλληλα με την NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ σε 9 ακόμη χώρες.