To «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» στην εκπομπή «Προσφέρω»

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00, για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς. Η εκπομπή «προσφέρω» που μεταδίδεται σε Πανελλαδικό Δίκτυο από το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Η Πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» Κορίνα Πατέλη – Bell είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η Κορίνα Πατέλη – Bell  μιλάει για τον κοινωνικό φορέα «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» που δημιουργήθηκε στη μνήμη του συζύγου της Simon Bell ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.

Εξηγεί το πώς το FairLife Lung Cancer Care ευελπιστεί να γίνει η φωνή και η δύναμη για όλους τους ασθενείς με καρκίνο πνεύμονα στην Ελλάδα και ο συνοδοιπόρος των οικογενειών και των φροντιστών τους, αλλά και τις ειδικότερες δράσεις και τα προγράμματα επικοινωνίας που στοχεύει να υλοποιήσει.

Παρουσιάζει τον σκοπό του οργανισμού που είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, η υποστήριξη ομάδων υψηλού κινδύνου, η φροντίδα και συνδρομή των ασθενών με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας, η πρόσβαση σε διαγνωστικές μεθόδους, κλινικές μελέτες, νέα φάρμακα και λοιπές ιατρικές παρεμβάσεις αιχμής, καθώς και η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα – Κορίνα Πατέλη – Bell, Πρόεδρος