Η Happy People στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το φετινό χειμώνα η Happy People χάρισε χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειες που στηρίζει ο οργανισμός.

Την περίοδο των Αποκριών η γνωστή εταιρία προσέφερε στολές στο σπίτι του οργανισμού στο Περιστέρι, επειδή  σε όλα τα παιδιά αξίζει να χαμογελάνε σε κάθε γιορτή του χρόνου. Έμπνευση τους υπήρξε η φράση του 10χρονου (τότε) Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία αναγράφεται και στο Ημερολόγιο του: «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Happy People και αυτό το αποδεικνύει η εταιρία με καθημερινές πράξεις.

H Happy People ιδρύθηκε το 1990 και η επιχειρηματική σκυτάλη πέρασε από γενιά σε γενιά, από την Στέλλα Μπούσιου που ίδρυσε την εταιρεία στην κόρη της Βενετία Κυρίου, από το 2012. Η φιλοσοφία της σε ένα motto είναι το  «all ages, all facesαυτό που αντιπροσωπευτικό για την εταιρία, αφού εξειδικεύονται στο casting, για κάθε ανάγκη πάντα με κύριο γνώμονα το branding του πελάτη και του κάθε project. Τα κεντρικά, ιδιόκτητα γραφεία  είναι στην Αθήνα, ενώ διατηρούν γραφεία και στη Θεσσαλονίκη.