Το Inclusivity Lounge του Women On Top στο Delphi Forum

Την Τρίτη 11 Μαΐου, η διαδικτυακή πλατφόρμα του Delphi Economic Forum θα φιλοξενήσει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Inclusivity Lounge online, που διοργανώνει το Women On Top, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Το Inclusivity Lounge online διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Το Inclusivity Lounge online θα αποτελέσει και φέτος έναν χώρο σκέψης, ανταλλαγής ιδεών και δικτύωσης, γύρω από τη συμπεριληπτική ηγεσία καθώς και σημαντικές έμφυλες πτυχές της τεχνολογίας και του μέλλοντος της εργασίας. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να τεθούν τα θέματα της ισότητας των φύλων, της διαφορετικότητας και της συμπεριληπτικής ηγεσίας στην καρδιά του Delphi Economic Forum, μιας από τις σημαντικότερες πλατφόρμες συνάντησης και λήψης αποφάσεων, σε μια κρίσιμη στιγμή για την εθνική και την παγκόσμια ανάκαμψη από την κρίση της πανδημίας, μέσα από την επένδυση σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Eκλεκτές ομιλήτριες και ομιλητές από το χώρο της πολιτικής, των ΜΜΕ, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, από όλο τον κόσμο, θα αναλύσουν θεματικές όπως η ισότιμη εκπροσώπηση των γυναικών και ο ρόλος της στην ανάκαμψη από την κρίση του COVID-19, η σημασία της συμμετοχικότητας και της συμπεριληπτικής ηγεσίας στην ανάπτυξη ηθικών τεχνολογιών, οι τρόποι με τους οποίους η πανδημία διαμορφώνει το μέλλον της εργασίας, το χρηματοδοτικό χάσμα και η προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και το έμφυλο χάσμα στις ψηφιακές δεξιότητες που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον όλων μας.

Τα εγκαίνια του Inclusivity Lounge online θα χαιρετίσουν ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Αθήνα, Geoffrey R. Pyatt και η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Γιάννα Χορμόβα.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του Delphi Economic Forum και να συντονιστούν στις 11 Μαΐου, 17:25 – 20:10 μ.μ. στο Inclusivity Lounge online για να συμμετέχουν στις συζητήσεις γύρω από τη σημασία της συμπεριληπτικής ηγεσίας, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης. Η εγγραφή και συμμετοχή είναι δωρεάν.