Η DPAM στηρίζει τις μητέρες SOS – Μητέρες πρότυπα

Τι σημαίνει να είσαι μητέρα; Μια δύσκολη ερώτηση, στην οποία ακόμα και μαμάδες δυσκολεύονται να απαντήσουν. Γιατί «μητέρα» σημαίνει τόσα πολλά, που λίγες λέξεις δεν αρκούν για να την περιγράψουν.

Οι Μητέρες από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος έχουν βρει τις λέξεις για να περιγράψουν τη δική τους αλήθεια, τι σημαίνει να είσαι «Μητέρα SOS». Στα Παιδικά Χωριά SOS, παιδιά που βρίσκονται μακριά από το φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον, μπορούν να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της βιολογικής οικογένειας, με τη φροντίδα και την αγάπη μιας Μητέρας SOS. Είναι το πρόσωπο που τα μαθαίνει να στηρίζονται στα πόδια τους και που τους δείχνει ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Φέτος γιορτάζουμε αυτές τις μητέρες, που ανοίγουν την αγκαλιά τους για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και τους προσφέρουν αγάπη, ασφάλεια και θαλπωρή!

Από τις δικές τους κουβέντες, «Μητέρα SOS» σημαίνει εμπιστοσύνη, στοργή, οικειότητα, ασφάλεια και χρόνος για να δεθούν τα παιδιά μαζί τους. «…Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το μεγαλείο αυτής της λέξης όταν τη λέει ένα παιδί που δεν είσαι η πραγματική του μητέρα…» (Μητέρα SOS)

Γνωρίστε καλύτερα το μεγαλείο της «Μητέρας SOS» στο βίντεο

Η DPAM στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS μέσα από τις δράσεις της, τιμώντας με περηφάνια την πολυετή συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί.

Υποστηρίξτε κι εσείς το σπουδαίο έργο του Οργανισμού, για να συνεχίσουν να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!