ANT1: Στήριξε φέτος το Πάσχα το σπουδαίο έργο της «ΦΛΟΓΑΣ»

O ΑΝΤ1 ήταν, για ακόμα μία φορά, δίπλα σε εκείνους που μοιράζονται το όραμά του για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την Αγάπη Πράξη», ο ΑΝΤ1, από τις 18 Απριλίου έως και τις 5 Μαΐου, στήριξε τα παιδιά και τις οικογένειές τους που φιλοξενούνται στα Σπίτια της «Φλόγας»  (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), αποδεικνύοντας έμπρακτα πως είναι σύμμαχος στον αγώνα που δίνουν απέναντι στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Κάθε χρόνο, 350 παιδιά στην Ελλάδα και 15.000 παιδιά έως 15 χρονών στην Ευρώπη νοσούν από καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια όμως, με την πρόοδο της Ιατρικής, τα περισσότερα παιδιά μπορούν να ιαθούν με εξειδικευμένη θεραπεία.

Η ανταπόκριση των τηλεθεατών στο κάλεσμα του ΑΝΤ1 για τη στήριξη του σπουδαίου έργου της «Φλόγας» ήταν άμεση, μαζική και συγκινητική. Μέσα από 42.655 κλήσεις στο 19813, συγκεντρώθηκαν 108.343,70€, ένα ποσό που θα ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών και  των οικογενειών τους να βγουν νικητές στη δύσκολη μάχη που δίνουν!

Ο ΑΝΤ1 αξιοποίησε και φέτος τη δύναμη του μέσου της τηλεόρασης για καλό σκοπό, προτρέποντας το τηλεοπτικό κοινό να γίνει μέρος της αλυσίδας προσφοράς του. Κάθε κλήση σας ήταν ένας κρίκος που την έκανε ακόμη πιο ισχυρή. Όλοι μαζί προστατέψαμε τη φλόγα της ελπίδας, δεν την αφήσαμε να σβήσει και κάναμε την αγάπη πράξη!