Υποτροφία και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση από την Accademia Pizzaioli

Η παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με την οργάνωση Food On  προσφέρουν μια πλήρη υποτροφία για τα τμήματα αρχαρίων Pizzaioli σε κάθε ωφελούμενο του οργανισμού με σκοπό την άμεση εύρεση εργασίας και την ένταξή του στον κλάδο της εστίασης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για μια λαμπρή πορεία στον χώρο.

Η Food On δραστηριοποιείται από το 2017, με στόχο την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους να ζουν αξιοπρεπώς, προσφέροντάς τους, μέσα από τρεις δράσεις της, την ευκαιρία να επανενταχτούν στην κοινωνία και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα, μέσω του Food On Sharing καλύπτονται επισιτιστικές ανάγκες με την ενεργή συμμετοχή των ωφελούμενων της ενώ παράλληλα μέσω του Social Dining βοηθάει στην κοινωνικοποίησή τους με διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, στήνοντας ένα εστιατορικό γεύμα. Τέλος, μέσω του Food On Learning, προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση στον επισιτιστικό και τουριστικό κλάδο και φέρνει σε επαφή τους ωφελούμενούς της με αντίστοιχες επιχειρήσεις με σκοπό να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Μέσω της προσφερόμενης υποτροφίας  και με την καθοδήγηση των έμπειρων Ιταλών Chefs της Accademia Pizzaioli, παρέχεται εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, μέσω του δοκιμασμένου και επιτυχημένου εκπαιδευτικού της συστήματος, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.